Segakoor Hannijöggi

Esimene kooriproov 1.oktoober 2014 ja koori nime valimine

Esimene kooriproov 1.oktoober 2014 ja koori nime valimine

Anija vallavanema Arvi Karotame  südameasjaks oli kokku kutsuda Anija segakoor.  Tema poolt tuligi algatus ja nõu koori loomiseks. Eesti Muusika-ja Teatrikadeemia professori Ants Sootsi käest uuris Arvi võimalike dirigentide kohta. Ants Soots kostis, et tal on meile soovitada üks väga andekas noor ja tubli dirigent-Mariell Aren.  Abidirgendiks on meie oma Kehra Kunstidekooli väga armas õpetaja Heli Karu.

Koori loomise info levis Anija Valla kodulehel, Facebookis. Elevus oli tekkinud ja ootusärevus uue koori kohta ka. Anija segakoor, see on justkui midagi enamat kui lihtsalt kohalik koor, see kutse ise on juba justkui suure koori algus!

Kuulutus, mis kutsub!

Kutse Anija segakoori

 

 

1.oktoobril saigi koori esimene proov teoks. Meid oli kohale tulnud üsna rohkelt-40 inimest. Hääled kontrolliti üle ja  seati häälerühmadesse paika. Esimesest proovist mindi laiali suure tunde ja ootusega järgmiste proovide suhtes.   Seltskond  on ühtne, dirigendid on parimad! Siit saab tulla ainult üks võimas, ühtne koor!  Elagu Anija segakoor!

Pilt esimeset proovist (pildi omanik Anu Kaalo)

kooriproov

 

 

Järgmises proovis tahtsime valida koorile nime. Pakkumisele tuli 4 nime, mille vahel  käis hääletus ja  valituks osutus Hannijöggi,  mis on üks vanemaid Anija nimedest.

Pilt nimevalimisest

IMG_20141022_193449